کارگاه آموزشی خانواده با موضوع نماز و تربیت دینی ویژه والدین کارمند شاغل در بهزیستی ، توسط ستاد اقامه نماز این دستگاه در محل نمازخانه ی این شهرستان برگزارشد.
استاد واجدی مدرس این کارگاه ، با اشاره به نامه ۳۱نهج البلاغه که « قلب کودک چونان زمین کاشته نشده ، آماده پذیرش هربذری است که درآن پاشیده شود ، گفت : فلسفه نماز ، راههای تشویق نونهالان به نماز و نحوه جذب نونهالان به نماز در سنین مختلف ازجمله موضوعات مهم می باشد که باید با دقت به آن توجه شود .
وی در ادامه به بیان جزئیات مقوله ی نماز پرداخت موضوعات آسیب شناسی نماز ، مصادیق نماز ، آثار نماز اول وقت ، شیوه های آموزش غیر مستقیم نماز ، عوامل بیرونی نماز گریزی وآثار نماز جماعت را مورد بررسی قرار داد .
ایشان درادامه به موضوع تربیت دینی ، بررسی مسائل ومشکلات رفتاری و شخصیتی کودکان و راهکارهای رفع آن پرداخته وگفت: چرایی و اهمیت آموزش آموزه ها و مفاهیم دینی در سنین کودکی و عوامل مؤثر بر آن ، شیوه های آموزش مفاهیم دینی و به کار گیری روش های مناسب و آسیب شناسی تربیت دینی در خانواده ها مواردی است که حائز اهمیت است .
بی توجهی و داشتن نگاه سطحی و زودگذر خانواده ها به تربیت دینی ، اهمیت آموزش و تقویت مهارت های تربیتی مادران ، آگاه سازی ایشان به مسائل دینی و روش های نوین آموزش ، بررسی تناسب مفاهیم آموزشی و تربیتی با مراحل رشد روحی و روانی و سن کودکان ، بی توجهی به تفاوت های فردی و روحیه خداجویانه کودکان در خانواده ها و عدم آمیختگی مسائل دینی با زندگی روز مره کودکان و تطبیق مفاهیم دینی با آموزه های خانواده ها ، از دیگرموضوعاتی است که دراین کارگاه به آن پرداخته شد.