به همت واحد پیشگیری بهزیستی و هماهنگی اداره آموزش و پرورش شهرستان کاشان کارگاه آموزشی با عنوان مراحل بلوغ تا ازدواج ویژه ۱۹۰ نفر از مشاورین و مدیران و معاونین پرورشی مدارس و دبیرستانهای شهرستان کاشان برگزار گردید.
در این کارگاه که با استقبال گسترده و حضور چشمگیر شرکت کنندگان مواجه شد، در راستای ارتقای سلامت روان و افزایش آگاهی مربیان در رابطه با مراحل دوران بلوغ تا رسیدن به سن ازدواج در دانش آموزان ، طی مدت ۱ جلسه مباحث مختلف مرتبط با رشد و تغییرات جسمانی ، هیجانی ، شناختی دوران بلوغ و چگونگی برقراری رابطه با نوجوان (مهارتهای ارتباطی ) و فضای مجازی از سوی مدرس کارگاه – سرکار خانم دکتر فرشاد – به بحث گذاشته شد و شرکت کنندگان در کارگاه به بیان دیدگاهها و نظرات خود در موارد مطروحه پرداختند.
خانم دکتر فرشاد معاون امور اجتماعی اداره کل بهزیستی استان اصفهان و مدرس این کارگاه با بیان اینکه سلامت بلوغ شامل اصول و مراقبت هایی است که منجر به حفظ و ارتقای سلامت جسمی- روانی و عاطفی فرد در این دوران و دوران های دیگر می شود که بیش از هر چیز نیازمند آموزش است حضار را با وجوه مختلف این دوران پر التهاب آشنا نمود .
وی در ادامه با اشاره به تهدیدات و فرصت های فضای مجازی برای نوجوانان ، تصریح نمود : نوجوان، کنجکاو و تشخصطلب است و به دنبال ارضای این نیاز طبیعی در خود می باشد .فضای اینترنت و دنیای مجازی این امکان را برای وی ایجاد میکند تا ورای ارتباطات هر روزه با دوستان خود با محیطی روبرو شود که این حس را در او ارضا میکند و از طرف دیگر یک تهدید هم برای نوجوان محسوب میشود.
ایشان در ادامه بیان داشت: روابط صمیمانهای که در فضای مجازی میان افراد و خصوصا نوجوانان شکل میگیرد موجب اعتمادسازی کوتاه مدتی برای فرد میشود و این اعتمادسازی مجازی با ناشناس بودن افراد در این فضا تهدید میشود. چت کردن و تبادل اطلاعات فردی در فضای اینترنت توسط نوجوانان با یکدیگر و با جنس مخالف مرز میان خیال و واقعیت را برای نوجوان مبهم میکند و از آنجایی که استفاده نادرست از این امکانات سبب از بین رفتن حریم خانواده شده و حتی در مواردی منجر به بروز اختلافات تا سرحد طلاق و جدایی را ممکن می سازد آگاه سازی خانواده ها پیرامون معضلات ورود به دنیای مجازی یک امری ضروری است.
در پایان این کارگاه آموزشی سرکار خانم دکتر فرشاد به سوالات مطرح شده از سوی شرکت کنندگان پاسخ داد.