دوره آموزشی ماتریس CBR ویژه کارشناسان و مددکاران توانبخشی با هدف اطلاع رسانی اجرای طرح CBR به همت واحد توانبخشی مبتنی بر جامعه بهزیستی کاشان برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی اداره بهزیستی شهرستان کاشان دوره آموزشی ماتریس CBR ویژه کارشناسان و مددکاران توانبخشی شهرستانهای با تدریس سرکار خانم براهیمی در محل سالن کنفرانس بهزیستی شهرستان کاشان به انجام رسید.
در این دوره آموزشی براهیمی در خصوص ماتریس CBR توضیحات مفصلی را عنوان نموده و تصریح کرد : اصول CBR در واقع مبتنی بر اصول کنوانسیون حقوق افراد معلول می باشد و ماتریس CBR متشکل از ۵۵ اصل مهم سلامت، آموزش، معاش، اجتماعی و توانمند سازی است.
براهیمی در ادامه این نشست طی سخنانی به نحوه نیاز سنجی از معلولین بر اساس مولفه های موجود در ماتریس اشاره نمود و بیان داشت : هدف نهایی در این ماتریس توسعه فراگیر مبتنی بر جامعه است، به نحوی که افراد جامعه در روند توسعه نقش داشته باشند و مشارکت افراد معلول در توسعه جامعه جزئی از حقوق آنان محسوب می گردد.
در پایان این جلسه چند پروژه ی اجرا شده مورد تحلیل و بررسی قرار گرفت و با پرسش های شرکت کنندگان و پاسخ کارشناس مدرس دوره خاتمه یافت.