دبير كميته پيشگيري و كنترل ايدز سازمان بهزيستي كشور از فعاليت 20 باشگاه مثبت در سراسركشور خبرداد .
به گزارش پورتال خبري كاشان مجيد رضا زاده در حاشيه اجراي طرح مانور محب در كاشان در گفت و گو با خبرنگاراناظهارداشت : علاوه بر فعاليت 20 باشگاه مثبت ايدز در كشور هم اكنون 140 مركز گذري براي بيماران ايدز فعاليت دارند .
وي تاسيس باشگاه مثبت ايدز در تمامي استانهاي كشور را يكي از اهداف و برنامه هاي سازمان بهزيستي كشور در سال جاري اعلام كرد .
به گفته وي ، حمايت هاي رواني ، اارئه يارانه مشاوره ، آموزش هاي مختلف ،كمك هاي معيشتي ، اشتغال ، بيمه و ديگر حمايت اجتماعي از مهمترين اهداف تاسيس باشگاه هاي مثبت ايدز است .
رضازاده ياد آورشد : باشگاه مثبت ايدز مكاني كه افراد HIV مثبت در آن جمع مي شوند و به يكديگر آموزش مي دهند و آموزش ها به يكديگر منتقل مي كنند .
وي ، فعاليت 140 مركز گذري دركشور را كافي دانست و افزود : به جاي توسعه مراكز بيشترين تلاش سازمان براي ارتقاي سطح كيفيت اين مراكزخواهد بود .
دبير كميته پيشگيري و كنترل ايدز سازمان بهزيستي كشور با اشاره به اينكه شهرستان كاشان تنها شهرخارج از مركز استان است كه سال گذشته باشگاه مثبت ايدز و يك مركز دي آي سي معتدان تزريقي در آن افتتاح شده است .
مجيد رضا زاده ، پيشگيري گروه هاي پرخطر، اعم ازمعتادان تزريقي و پرخطر جنسي را يكي از مهمترين برنامه هاي كميته پيشگيري و كنترل ايدز سازمان بهزيستي كشور اعلام كرد و گفت : براي اين افراد اموزش هاي انتقال بيماري ايدز و همچنين پيشگيري از ابتلا به ايدز ارائه مي شود .
به گفته وي در سال گذشته حدود يكصد نفر از گروههاي پرخطر اعم از معتادان تزريقي ، همسران معتادان تزريقي و افرادي كه رفتارهاي پرخطرجنسي دارند آموزش داده است.
رضا زاده از افزايش 5 برابري اعتبارات حوزه پيشگيري سازمان بهزيستي در سال 91 نسبت به سال ماقبل از آن خبرداد و گفت : اعتبارات سال 90 حوزه پيشگيري سازمان بهزيستي بالغ بر 500 ميليون تومان بود كه به دو و نيم ميليارد تومان در سال 91 افزايش يافت .
دبير كميته پيشگيري و كنترل ايدز سازمان بهزيستي كشوربا اشاره به اينكه بخشي از اين بودجه صرف حمايت هاي اجتماعي شده است افزود : بخش از اين بودجه براي حمايتهاي رواني وكمكهاي معيشتي مبتلايان به ايدز هزينه شده است تا بيماري آنان به افراد ديگر منتقل نشود.