اولین جلسه شبکه همافزایی و تعاملات میان سازمانی شهرستان کاشان با حضور مدیران و نمایندگان ادارات و دستگاههاي کاشان برگزار شد.
معاون سیاسی اجتماعی فرماندار شهرستان کاشان در اولین جلسه شبکه همافزایی و تعاملات میان سازمانی در بهزیستی این شهرستان اظهار داشت: این طرح ابتکاری برای اولین بار در استان اصفهان و در شهرستان کاشان با هدف همکاری بین بخشی ادارات و دستگاههای شهرستان کاشان برای برطرف شدن مشکلات در دستور کار قرار گرفته است.
محمد رضواننژاد افزود: کارگروه شبکه همافزایی و تعاملات میان سازمانی کاشان نیز برای ارتقای فعالیتهای هم عرض و آشنایی شرح وظایف هر یک از دستگاههای متولی مسائل فرهنگی و اجتماعی فعالیت دارد.
معاون سیاسی اجتماعی فرماندار کاشان یادآور شد: کمیتههای شبکه همافزایی و تعاملات میان سازمانی کاشان با محوریت فرمانداری و عضویت دستگاههای قضایی، شهرداری، دفتر نماینده ولیفقیه و امام جمعه کاشان، دفتر نماینده مردم کاشان و آران و بیدگل در مجلس شورای اسلامی و بهزیستی طی مدت سه روز آینده تشکیل و به موضوعات مطرح شده رسیدگی میشود.
رضواننژاد خاطرنشان کرد: یک کمیته کارشناسی نیز در این راستا تشکیل شده و مشکلات در حوزه بهزیستی کاشان را بررسی و بعد از جمعبندی نتیجه را به دستگاههای شهرستان اعلام میکند.
معاون سیاسی اجتماعی فرماندار شهرستان کاشان همچنین از دستگاههای اجرایی شهرستان خواست تا تدابیر ویژهای را برای حضور معلولان در ادارات خود فراهم کنند.
وی افزود: شهرداری کاشان نیز با حمایت شورای اسلامی شهر میتوانند با مناسبسازی خیابانهای سطح شهر مقدمات تردد آسان معلولین را فراهم کنند.
رضواننژاد در ادامه با اشاره به اینکه اتباع خارجی به دلیل استفاده از امکانات و فضاهای دولتی ایران باید عوارض پرداخت کنند متذکر شد: از آموزش و پرورش شهرستان کاشان انتظار میرود به جای راهنمایی اتباع خارجی برای گرفتن تخفیف عوارض از بهزیستی، آنها را به دفتر اتباع خارجه در فرمانداری راهنمایی کند.
معاون مدیر کل و رییس اداره بهزیستی شهرستان کاشان نیز در جمع مدیران شهرستان ابراز داشت: اداره بهزیستی کاشان در چهار حوزه امور اجتماعی، توانبخشی، پیشگیری و مشارکتهای مردمی و دو کارگروه تخصصی فرهنگی اجتماعی و سالمندان فعالیت دارد.
امین عسگری افزود: مهد کودکها، نیروهای مددکاری و اورژانس اجتماعی با همکاری آموزش و پرورش، دادگستری، شهرداری، سازمان رفاهی تفریحی، کمیته امداد امام خمینی و دیگر دستگاههای شهرستان خدماتدهی میشوند.
به گفته وی 6 مرکز روزانه ارائه خدمات آموزش و حرفهآموزی و چهار مرکز بزرگ شبانهروزی به معلولان شهرستان کاشان ارائه خدمات دارند.
وی با اشاره به بهرهمندی جامعه هدف از مباحث آموزشی حوزه پیشگیری این اداره بیان داشت: این آموزشها شامل آموزشهای پیش از ازدواج، حین و بعد از ازدواج، پیشگیری از اعتیاد و معلولیتها، غربالگری بینایی و شنوایی، مشاوره ژنتیک و روانشناختی است.
رئیس اداره بهزیستی کاشان در ادامه بر ضرورت تعاملات بین بخشی دستگاههای اجرایی شهرستان کاشان براساس نیازسنجی تأکید کرد و گفت: انتظار میرود همکاری بیشتر در مواردی نظیر ارائه تسهیلات نیم بهای برخی خدمات، اشتغال معلولان در دستگاههای شهرستان، اختصاص سه ریال آخر حقوق کارمندان به مددجویان بهزیستی، نامگذاری یکی از خیابانهای شهرستان به نام بهزیستی و یا شهید قنایی تنها شهید بهزیستی استان اصفهان، استفاده از بیلبوردهای سطح شهر برای فرهنگسازی، تأمین آب فضای سبز معلولان، تخفیف در تعرفههای آب و برق، پزشکی، درمانی، تربیت بدنی و بخشودگی عوارض ساختمانی برای جامعه هدف بهزیستی صورت گیرد.
عسگری همچنین از راهاندازی سامانه صدقه با شماره 9730210 خبر داد و گفت: شهروندان از طریق این شماره میتوانند وجوهات صدقه خود را واریز کنند.
وی اضافه کرد: سامانه 148 ویژه مشاوره خدمات روانشناختی، سامانه 123 ویژه مسائل کودکآزاری و همچنین سامانه 09628 خط ملی مشاوره اعتیاد در اختیار شهروندان است.
منبع :پورتال خبري کاشان