به گزارش خبرگزاری مهر، علیرضا ذاکر اصفهانی اعلام کرد: به منظور پیشگیری و کاهش آلودگی های زیست محیطی به ویژه آلودگی هوا و اثرات زیان بخش ناشی از آن، با تعطیلی روزهای پنجشنبه، ساعت کاری دستگاه های اجرایی شهر اصفهان روزهای شنبه تا چهارشنبه از ساعت هفت صبح تا 15 بعدازظهر تعیین می گردد.
وی ادامه داد: دستگاه های اجرایی موظفند نسبت به تنظیم ساعت کاری باقیمانده در شش روز هفته بر اساس موازین قانونی با استفاده از آیین نامه دورکاری اقدام نمایند.
ساعات کار مراکز بهداشتی طبق روال گذشته خواهد بود
ذاکر اصفهانی همچنین در مورد ساعات کار مراکز بهداشتی- درمانی شبانه روزی، بیمارستان ها، فوریتهای پزشکی و امدادی و نیز مراکز نظامی و انتظامی و واحدهای عملیاتی دستگاه های اجرایی اظهار داشت: ساعت کاری این مراکز طبق روال گذشته خواهد بود.
استاندار اصفهان تأکید کرد: در مورد بانکها با هماهنگی ستاد مرکزی حداقل 50 درصد شعب باید در روز پنجشنبه فعال باشند.
وی یادآورشد: شهرداری اصفهان با توجه به وظایف محوله و رعایت الزامات مربوطه می تواند حسب مورد تصمیم گیری و نسبت به اجرای این دستورالعمل اقدام کند.
پس ما چي
سلام
چرا متاسفانه سایر شهرهای استان تعطیل اعلام نشده و فقط اصفهان تعطیله
این هم یه تبعیض دیگه توسط اصفهان که به شهرهای زیر مجموعه ظلم میشه
خواهش میکنم این پیام از طریق مسولین شهرستان به استانداری ارسال بشه