
اقطار درباره اعتبارات كاهش آسیب بهزیستی كه از سوی ستاد مبارزه با موادمخدر تأمین میشود، عنوان كرد: معمولا 100 درصد اعتبار پیشبینی شده در هر سال محقق نمیشود.
به گفته وی، اعتبار چهار میلیارد تومانی یاد شده برای ارائه خدماتی همچون DIC، شلتر، تیمهای سیار و دیگر خدمات كاهش آسیب بهزیستی در نظر گرفته شده است.
پیشبینی برنامه حمایت اجتماعی از معتادان تحت درمان، پس از ترخیص در سال 90
اقطار با اعلام پیشبینی برنامه درمان اعتیاد ویژه زنان و نوجوانان، خاطرنشان كرد: بهزیستی در سال 90 برنامه ویژهای نیز در زمینه حمایتهای اجتماعی از معتادان تحت درمان پس از ترخیص، پیشبینی كرده و به ستاد مبارزه با مواد مخدر پیشنهاد داده است تا اعتباراتی نیز برای اجرای این برنامهها در اختیار بهزیستی قرار دهد.
وی با اشاره به برگزاری نشست مشتركی با قائممقام ستاد مبارزه با مواد مخدر در هفته گذشته، اظهار كرد: جزییات برنامههای سال جاری بهزیستی در حوزه كاهش آسیب و درمان اعتیاد در این جلسه مطرح شد.
وی روند همكاریهای بهزیستی و ستاد مبارزه با موادمخدر در حوزه مبارزه با موادمخدر و كاهش آسیب و درمان اعتیاد را خوب توصیف كرد.
اقطار با تاكید بر این كه در اصلاحیه ماده 15 قانون مبارزه با موادمخدر، مصوبه مرداد 89، نقش وزارت رفاه در حوزه درمان اعتیاد تصریح شده است، افزود: براساس این اصلاحیه، وزارت رفاه در كنار وزارت بهداشت به صورت مشترك باید دستورالعمل راهاندازی مراكز درمان اعتیاد را ارائه دهند كه طبعاً عامل اجرایی این قانون در وزارت رفاه، سازمان بهزیستی است.