مديركل بهزيستي استان اصفهان گفت: در اصفهان مشاركت سازمانهاي مردم نهاد در مباحث اجتماعي بسيار محدود است و بايد روي آن كار شود چرا كه سمنها بستر مناسبي براي حل مشكلات اجتماعي هستند.
محمود محمدزاده امروز در نشست مشترك كارگروه تخصصي اجتماعي فرهنگي استان اصفهان اظهار داشت: سند كاهش معضلات اجتماعي در استان اصفهان تهيه شده است كه بايد استانهاي ديگر و نمايندگان مردم در كميسيون اجتماعي مجلس از تجربههاي اين سند استفاده كنند.
وي با اشاره به اينكه آمار طلاق در كشور و اصفهان روند رو به رشدي را طي ميكند، افزود: در سال گذشته از هر 100 ازدواج 14 مورد آن به طلاق انجاميد و در سال جاري نيز اين ميزان افزايش يافته كه نيازمند توجه و نگاه مسئولان براي كاهش معضل اجتماعي طلاق است.
مديركل بهزيستي استان اصفهان تصريح كرد: براي نخستين بار در كشور سند كاهش طلاق در استان اصفهان به تصويب رسيده است.
وي ادامه داد: اداره بهزيستي استان روي مباحثي همچون تحكيم بنيان خانواده، زنان خود سرپرست، عدم آگاهي از نحوه برخورد والدين با فرزندان، درگيري و اختلاف، اشتغال كاري زياد والدين كه منجر به غفلت از فرزندان ميشوند تحقيق و كار كارشناسي انجام داده است.
محمدزاده اظهار داشت: در اصفهان ميزان مشاركت سازمانهاي مردم نهاد در بحثهاي اجتماعي بسيار محدود است كه بايد روي آن كار شود چراكه سمنها بستر مناسبي براي حل مشكلات اجتماعي هستند.
وي با اشاره به اينكه يكي از دغدغههاي خدمات نوين مخابراتي كشور آسيبهاي اجتماعي است، بيان داشت: موبايل، اينترنت و ديگر خدمات مخابراتي در جاي خود پر فايده است ولي نبايد از معضلات و مشكلاتي كه گريبانگير جوانان و نوجوان ما براي استفاده از اين وسايل است، غافل شد.
مديركل بهزيستي استان اصفهان در خصوص اورژانس اجتماعي گفت: تا به حال اورژانس اجتماعي در 10 شهرستان استان اصفهان تشكيل شده و شهرستانهاي ديگر نيز به شدت دنبال ايجاد اين اورژانس در شهرستانهاي خود هستند.
وي يادآور شد: در حال حاضر استان اصفهان در زمينه مقابله با آسيبهاي اجتماعي فعاليتهاي خود را روي اشتغال، ايجاد خانههاي حمايتي، درمان اعتياد و استفاده از داروها متمركز كرده است.
منبع :خبرگزاری فارس