محمود محمدزاده اظهار داشت: به منظور اشتغال معلولان در واحدهاي كاريابي خصوصي، تفاهمنامهاي امضا شد كه براي خوداشتغالي اين افراد، به دنبال سهميه وام خاص خود اشتغالي بوديم.
وي بيان داشت: از 38 مجموعه خيريههاي درماني استان اصفهان تنها 10 تا 11 خيريه زير پوشش بهزيستي است و اين در حاليست كه تمام بيماريهاي خاصي كه منجر به معلوليت ميشود زير نظر حمايت اين اداره قرار ميگيرد.
مديركل بهزيستي استان اصفهان خاطرنشان كرد: براي بخش توانبخشي برنامههاي جامعي در زمينه آموزش، مشاوره، پيشگيري از معلوليت ونگهداري و خدمات در منزل در نظر گرفتهايم.
وي با اشاره به اينكه در مستمري دادن به مددحويان معلول و بيماران رواني مزمن مشكل داريم، ادامه داد: در حال حاضر 28 مركز درماني اعصاب و روان مزمن در استان اصفهان فعاليت ميكنند كه قرار است در آينده نزديك به 30 مركز افزايش يابد.
محمدزاده از بودجه 60 ميليارد توماني دولت به اين مركز در سال خبر داد و تصريح كرد: هماكنون در جمعيت 4.5 ميليون نفري استان اصفهان، 200 هزار نفر معلول شناخته شده كه نزديك به 10 هزار نفر آنها پشت نوبت دريافت خدمات و مستمري ماهانه از اين اداره هستند.
وي از سهميه استان اصفهان در پذيرش 10 تا 15 نفر از ناشنوايان پشت نوبت كاشت حلزون گوش خبر داد و گفت: با توجه به جمعيت داوطلبان كاشت حلزون گوش در اصفهان، اين سهميه واقعا كم است كه خوشبختانه راهاندازي مركز كاشت حلزون گوش در بيمارستان الزهرا (ع) و تقبل هزينههاي بيمار توسط خيرين با كمك حمايتهاي مالي صندوق ذخيره ارزي و سازمان بهزيستي كشور سبب كاهش مشكلات اين بيماران شده است.