
نماینده کنگاور اظهار داشت: خانمی که در مترو فوت کرده یک نابینا بوده و چون سازمان بهزیستی با کمیسیون اجتماعی مرتبط است پیگیری این موضوع در حیطه کار کمیسیون اجتماعی است. در این حادثه هم وظیفه نظارتی کمیسیون این بود که از خانواده آن مرحومه، مسئولان بهزیستی و مسئول مترو دعوت کند تا به مجلس بیایند و توضیح دهند. چون در این صورت توضیحات آنها به سمع افکار عمومی می رسد و افکار عمومی درباره مساله آگاهی و اطلاع پیدا می کنند.
وی افزود: دیروز با دعوت کمیسیون اجتماعی، دکتر اسفندیاری رئیس بهزیستی و مهندس هاشمی مدیرعامل مترو در جلسه ای حاضر شدند و درباره این مساله توضیحاتی دادند.
زمانی ادامه داد، در این جلسه هاشمی طی سخنانی اعلام کرد: «ما مسائل ایمنی را در مترو رعایت کردیم و رعایت می کنیم و حفاظ ها و نشانههای ایمنی مترو در بیشتر کشورهای دنیا به همین شکل است و این اتفاق هم فقط در ایران نیفتاده است.» البته ما هم قبول داریم که در هر جای دنیا ممکن است چنین اتفاقهایی بیفتد و افتاده، اما افکار عمومی می خواهد دلیل مرگ این خانم را بداند و مساله کمیسیون هم این است که دلیل اصلی را روشن کند.
نماینده کنگاور تصریح کرد: در نهایت نکتهای که مشخص شد و دیگر نیازی به اثبات ندارد این است که شخصی به دلیل نبودن حفاظ و ایمنی در ایستگاه مترو از دنیا رفته و این را نمی شود انکار کرد. اعتقاد کمیسیون بر این است که اگر مسائل ایمنی و حفاظی رعایت می شد، این حادثه برای شخص نابینا رخ نمیداد. دلیل مرگ او از نظر ما نبود مسائل ایمنی در مترو است. این مساله را پیگیری و گوشزد کردیم که از اتفاق های مشابه جلوگیری شود.
وی در پایان گفت: پیگیری هر مساله ای مرحلههای قانونی خودش را دارد. اولین قدمی که باید برمیداشتیم این بود که از مسئولان امر توضیح بخواهیم. برای پیگیری هم ساز و کارهای قانونی مشخص است و بر اساس راهکار مجلس اقدام می شود. اگر در این رابطه توضیح یا نکته جدیدی روشن شود، جلسههای دیگری برای بررسی آن در کمیسیون اجتماعی تشکیل میشود.
منبع: مهرنو