محمدرضا خشتي به مناسبت روز سالمند در دومين جشن بزرگ سالمندان، تعداد سالمندان اين شهرستان را 32 هزار و 647 نفر ذكر و تصريح كرد: حدود 17 هزار نفر از اين تعداد را زنان و مابقي آنها مردان هستند.
وي سالمندان شهرستان آران و بيدگل را 9 هزار و 338 نفر اعلام كرد و يادآورشد: از 411 هزار و 625 نفر جمعيت شهرستانهاي كاشان و آران و بيدگل 41 هزار و 685 نفر سالمند ايراني و افغاني هستند.
خشتي خاطرنشان كرد: كاشان از جمله شهرستانهاي كشور است كه داراي درصد بالايي از سالمندان است كه اعتقادات مذهبي، ارتباطات عاطفي و عشق و علاقه خانواده به يكديگر از جمله دلايل افزايش سن سالمندي در اين شهرستان است.
وي با اشاره به حضور بيش از 2 هزار نفر از سالمندان كاشان در مراسم جشن بزرگ سالمند اضافه كرد: اين مراسم با هدف تكريم و توجه افكارعمومي به سالمندان و بازنشستگان برگزار شد.
اجراي موسيقي سنتي، نمايش طنز و اهداي جوايز، تقدير از 20 نفر منتخبان مسابقات قرآني سالمند، تجليل از پرستاران نمونه مراكز سالمندان كاشان از جمله برنامههاي مفرح و متنوع مراسم دومين جشن بزرگ سالمندان در كاشان بود.
اين مراسم توسط اداره بهزيستي و دانشگاه علوم پزشكي كاشان و با همكاري سايپا كاشان، شهرداري، سازمان رفاهي تفريحي، اداره تربيت بدني، اداره بازرگاني، فرمانداري ويژه اين شهرستان و برنامهريزيها و سياستگذاريهاي كارگروه ساماندهي امور سالمندان كاشان و با حضور جمعي از مسؤلان و مديران اين شهرستان در سالن ورزشي شهيد شكرريز مجموعه ورزشي شهيد ناصرفكري كاشان برگزار شد.