
دکتر اسفندیاری امروز با حضور مسابقات نهایی جشنواره قرآنی بهزیستی بر توسعه و ترویج فرهنگ قرآنی در بهزیستی تاکید کرد.
وی در این مراسم گفت: وظیفه شرعی ما توسعه فعالیت های قرانی در خانواده بزرگ بهزیستی است و خوشحالم که اولین برنامه ای که در سازمان بهزیستی در آن شرکت کرده ام ، برنامه ای قرآنی است.
وی با تاکید بر اینکه فقر فقط مادی نیست و کم توانی هم فقط کم توانی جسمی نیست ، گفت: آشنایی و انس گرفتن با مفاهیم قرآنی در زندگی نقش مهمی در توانمندسازی دارد و باید در برنامه های کاری سازمان ، رویکرد توسعه فعالیت های قرآنی به عنوان رویکرد توانمندسازی در نظر گرفته شود.
سرپرست سازمان بهزیستی افزود: خوشبختانه بهزیستی ظرفیت مناسبی برای توسعه و ترویج مفاهیم قرآنی در جامعه دارد ، چرا که مهدهای کودک بهترین ظرفیت برای آموزش قرآنی هستند.
دکتر اسفندیاری افزود : اولویت سازمان تدوین و اجرای سیاست های تشویقی برای مهدهای کودکی است که به آموزش مفاهیم قرآنی اهتمام دارند و آموزش مربیان مهدها در حوزه فعالیت های قرآنی در دستور کار سازمان خواهد بود.
گفتنی است بيست و نهمين دوره مسابقات سراسري قرآن كريم سازمان بهزيستي با محوريت حضور معلولين و نابينايان از مهرماه سال 88 آغاز شده بود كه امروز پنجشنبه 30 ارديبهشت مرحله نهايي و مسابقه پاياني اين جشنواره بزرگ قرآني با حضور 550 منتخب از استانهاي فارس، اصفهان، تهران، مشهد مقدس، تبريز و ايلام برگزار ميشود.
اين جشنواره براي نخستينبار با محوريت 5 گروه كه شامل بيست و نهمين دوره معلولان و نابينايان قرآني، چهارمين دوره پرسنل و خانواده قرآني سازمان بهزيستي، دومين دوره فرهيختگان سالمندان، دومين دوره شبهه خانوادههاي (مددجويان) قرآني و در نهايت دومين دوره ويژه مربيان و والدين مهدكودكهاي قرآني اجرا ميشود.
مسابقات سراسري سازمان بهزيستي كشور توسط 12 استاد بينالمللي قرآن كريم كه شامل 6 آقا و 6 خانم بودهاند مورد داوري قرار گرفته است.
مسابقات سراسري قرآن كريم معلولين و نابينايان سازمان بهزيستي كشور در رشتههاي مختلف از جمله: حفظ، قرائت،تحقيق و تحليل برگزار ميشود كه متعاقباً به نفرات نخست تا سوم هر رشته جوايز نفيسي اهدا ميشود.
يكي از مسابقات جانبي اين جشنواره قرآني نيز بررسي آثار كتبي و هنري قرآني بود كه در اين راستا به منتخبين اين حوزه نيز جوايزي نفيسي اهدا ميشود.